Jeugd Commissie

De jeugdcommissie bestaat uit ouders van jeugdleden.

Wij organiseren een aantal vaste activiteiten zoals vanzelfsprekend de competitie, de clubkampioenschappen en diverse evenementen.
Maar ook de gezellige activiteiten zoals het warme-wanten-toernooi, de racket-trek middagen, junioren/seniorentoernooi en de slotavond horen onder andere bij het lijstje.
Het aantal jeugdleden groeit nog steeds, dus de activiteiten worden vaak druk bezocht.
Wij gaan ervan uit dat iedereen die lid is van Qui Vive de gelegenheid moet hebben om te tennissen, dus goed of slecht, gevorderd of beginneling iedereen is altijd welkom.

Extra hulp is altijd fijn, dus wil je als ouder een steentje bijdragen, meld je dan aan.

Even voorstellen: Sylvie Fideldeij
Sinds mei 2018 zet ik mij in voor de jeugdactiviteiten bij Qui Vive.
Helaas kregen wij in het afgelopen jaar niet bij alle tennistoernooitjes die wij organiseerden genoeg aanmeldingen om het door te laten gaan.
Het komend jaar zorgen wij ervoor dat de planning op tijd gereed is en iedereen ruim van te voren weet wanneer er bijvoorbeeld een familie-, open jeugd- en Halloweentoernooi gehouden wordt.
Ook maken wij de nodige reclame in de kranten en op social media om te laten zien wat wij doen en om zo onze sponsoren te bedanken.
Wij hebben grote plannen om de jeugd wat vaker op de tennisbaan te krijgen en zullen dat komend jaar dan ook laten zien.
Wij kunnen altijd extra handjes gebruiken bij de Jeugdcommissie, dus vind je het leuk om mee te helpen neem dan contact op met Sylvie.


Tot slot zoeken wij nog iemand die de jeugdcompetitie gaat organiseren voor 2019.
Wil jij je organisatietalent laten zien en onze jeugd laten kennismaken met andere jeugdleden in de regio, meld je dan aan bij Allison Thomas.

Sylvie Fideldeij
Coördinator Jeugdcommissie
mail to: jeugdactiviteiten


Voor vragen en suggesties kunt u zich wenden tot het bestuurslid jeugdbelangen a.i. Allison Thomas; via e-mail.

18-11-2020 Corona Update: Dubbelen en trainen met 4 per baan mag weer - Houd 1,5 meter afstand en blijf thuis bij klachten - Veel tennisplezier!

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid