klembord03-2

T.C. Qui Vive stelt zich voor:

" T.C. Qui Vive staat voor sportiviteit omlijst door gezelligheid door middel van de mooie tennissport op haar groene locatie.

Ze wil een goede vereniging zijn voor haar leden, vrijwilligers en professionals en een betrouwbare  partner voor haar sponsoren''.

 T.C.  Qui Vive bestaat ais tennisvereniging sinds 1978.

We beschikken over 7 verlichte kunstgrasbanen, 2 mini banen en een gezellig terras.

De onlangs geheel vernieuwde kunstgrasbanen en de verlichting maken het mogelijk om het hele jaar door te tennissen, als  het weer dat toelaat.

T.C. Qui Vive is een zelfstandige vereniging. De vereniging heeft plus minus 500 leden. De meeste leden spelen recreatief tennis.

Ongeveer 100 leden spelen prestatief tennis in de vorm van KNLTB competitie en open toernooien.

 Met een grote groep vrijwilligers organiseren we het hele jaar door evenementen, zoals racket avonden, clubkampioenschappen, een familietoernooi, Halloweentoernooi.

De opkomst bij toernooien is groot. Aan de clubkampioenschappen nemen tussen de 100 en 150 leden deel. Naast de clubactiviteiten organiseren we jaarlijks een open  toernooi.

Het 25+  grastoernooi  trekt  ongeveer 300  deelnemers uit de  regio Uithoorn, De Kwakei, Aaismeer en Amstelveen. Ons park is het hele jaar door gezellig bezet.

T.C. Qui Vive heeft vier enthousiaste trainers, die gedurende het hele jaar zorg dragen voor trainingen van technisch en tactisch hoge kwaliteit. Ook tijdens de trainingen staat het adagium " Winnen is niet belangrijk, meedoen wel!" voorop. T.C. Qui Vive is sinds 2013 Tenniskidsvereniging.

 T.C. Qui Vive wil:

 T.C. Qui Vive wil de continuïteit van de vereniging verder waarborgen en het verenigingsleven een impuls, geven. Het park bied voldoende ruimte voor groei.

Dit alles wil T.C. Qui Vive blijven realiseren met een zeer concurrerende contributie.

Ondanks deze lage contributie is de vereniging financieel gezond en het park, mede dankzij onze betrokken vrijwilligers, in zeer goede staat.

T.C. Qui Vive en de sponsoren:

T.C. Qui Vive is een financieel gezonde club. Door langdurige banden met haar sponsoren wil ze een sfeer creëren waaruit beide partijen voordeel kunnen halen.

Sponsoren bieden we de gelegenheid voor exposure, naamsbekendheid, klandizie en gunning.

Met behulp van sponsorgelden kan T.C. Qui Vive haar financiële positie bestendigen en de in de toekomst noodzakelijke investeringen zonder zorgen uitvoeren. Toekomstige investeringen zijn ondermeer extra trainingsfaciliteiten voor de prestatieve jeugd, een nieuw eigen honk, aanpassing van de website en vervanging van de bekleding van de banen.

klembord06-1

.......Tennissen bij Qui Vive uitdagend en leuk....... De inschrijving voor Senior Club Kampioenschap staat nog open! Aarzel niet ..... schrijf in .............

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid