Haloween toernooi 2018

q-vive-jos-vd-berg-halloweentoernooi-page-001

Succesvol AH Jos van den Berg Halloweentoernooi

Dankzij heel veel hulp een succesvol AH Jos van den Berg Halloweentoernooi!

In de namiddag van vrijdag 2 november hebben 45 Uithoornse kinderen het jaarlijks terugkerend Halloweentoernooi gespeeld bij Tennisclub Qui Vive in De Kwakel.

Jeugdleden van T.C. Qui Vive en TC Uithoorn waren samen met hun vriendjes verdeeld over de groepen pompoenen, zombies, vleermuizen en skeletten voor de diverse binnen- en buitenactiviteiten.

Op de tennisbanen kregen de kinderen na de warming up les van trainer Ferry Dogger, speelden zij wedstrijdjes en deden zij mee met het tenniscircuit onder leiding van Charlotte.

Het clubhuis was omgetoverd tot een griezelig spookhuis door Careca Verhuur uit Ter Aar, waar Marjolein enge gezichten en kleurrijke glitter tattoos bij de kinderen schminkte.

Op het terras werden de grote pompoenen van kweker Jan Pape uitgehold met gereedschap van de Pluktuin uit Amstelveen.

Binnen stond een uitgebreid buffet klaar met een gezonde pastamaaltijd en lekkere yoghurttoetjes. Dankzij de sponsoring door AH Jos van den Berg, de hulp van ouders en bijdragen van bedrijven is het wederom een succesvol Halloween-tennistoernooi geworden.

Tot volgend jaar!

Zie foto's in het Fotoboek

 

.......Tennissen bij Qui Vive uitdagend en leuk.......Gedurende de maand april 25% korting op contributie bij inschrijving als Jaarlid.......

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid