Training Reglement T.C. Qui Vive

 1. Om tennislessen te kunnen volgen dien je lid te zijn van T.C. Qui Vive.
 2. Aanmelden voor het lidmaatschap kan via deze link
 3. Alle jeugdtrainingen worden bij regen - indien daar plaats is - verplaatst naar de Amstelhof. Hier zijn voor de jeugdleden geen extra kosten aan verbonden.
 4. Indien een cursuskeuze niet mogelijk blijkt, word je in de best passende (grotere) groep ingedeeld.
 5. Wanneer door weersomstandigheden de trainingen voor senioren geen doorgang kunnen vinden, wordt de les ingehaald of verplaatst naar Amstelhof. De trainer stelt de cursist hiervan op de hoogte
 6. Om zoveel mogelijk (senior) cursisten te kunnen plaatsen worden de lesgroepen aangevuld tot een maximum van 4 personen.
 7. Als u een training om een acceptabele reden moet missen, dan doet de trainingscoördinator alle moeite deze training op een ander tijdstip te laten inhalen. Een garantie hiervoor kan helaas niet gegeven worden. Uitgezonderd zijn de privé trainingen, mits 24 uur van te voren afgebeld is bij de trainer.
 8. Niet verschijnen op de training is voor rekening van de cursist.
 9. Het volgen van een cursus is voor eigen risico. Dit betekent dat bij verhindering door een blessure of iets dergelijks de kosten voor de cursist zijn.
 10. Het tussentijds beëindigen van een lessenserie is niet toegestaan, d.w.z. er zal geen restitutie plaatsvinden.
 11. Voor de lesindeling kunt u een voorkeur aangeven, wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Een lesuur duurt 60 minuten waarvan 10 minuten door de leerlingen gebruikt worden om zelfstandig een warming-up te doen of in te spelen, tenzij anders aangegeven.
 12. De trainer/trainster beoordeelt of een training wel of geen doorgang kan vinden. De les gaat altijd door, tenzij de trainer/trainster afbelt.
 13. De trainers / vereniging kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijke ongevallen en eventueel daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van cursisten, evenals blessures.

Winter indoor te Amstelhof:

 1. Voor de lessen die worden gehouden in de Amstelhof geldt het volgende; Om toegang tot de Amstelhof te krijgen hebben de spelers een pasje nodig. Nieuwe winterleerlingen krijgen deze pas. Als je al eerder hebt meegedaan en dus in het systeem staat bij Amstelhof moet je de bestaande pas gebruiken.
 2. Amstelhof pasje kwijt? Bij de balie kun je tegen vergoeding een nieuwe kopen.
 3. Het is NIET toegestaan om met het pasje gebruik te maken van de faciliteiten van de Amstelhof anders dan de lesbaan. Er wordt een kwartier voor aanvang van de les toegang verleend en een kwartier na de lestijd moet je de Amstelhof verlaten.

18-11-2020 Corona Update: Dubbelen en trainen met 4 per baan mag weer - Houd 1,5 meter afstand en blijf thuis bij klachten - Veel tennisplezier!

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid