Training Reglement T.C. Qui Vive

 1. Om tennislessen te kunnen volgen dien je lid te zijn van T.C. Qui Vive.
 2. Aanmelden voor het lidmaatschap kan via deze website.
 3. indien u, of uw kind, ingedeeld is voor les, ontvangt u daarvoor een betaalverzoek welke u op de gestelde betalingstermijn dient te voldoen.
 4. Bij eventueel uitval, niet door toedoen van de aanbieder, maar opgelegd door de gemeente of regering, bijvoorbeeld vanwege een pandemie o.i.d. worden gemiste lessen ingehaald tot een maximum van 75%.
 5. Mocht er geen beperking vanuit de overheid opgelegd worden, geldt dat wanneer door weersomstandigheden de training afgelast wordt, de eerste en derde uitgevallen les wordt ingehaald. Lessen die daarna nog vervallen vanwege onbespeelbare weersomstandigheden worden niet ingehaald.
 6. Bij afzegging van de les door de trainer, wordt deze ingehaald, doorgaans op dezelfde dag en tijd na de laatste les van de serie.
 7. Als u een training om een acceptabele reden moet missen, dan doet de trainingscoördinator alle moeite u deze training te laten inhalen bij een andere groep. Mits dat qua niveau en opkomst uitkomt.
 8. Niet verschijnen op de training is voor rekening van de cursist.
 9. Het volgen van een cursus is voor eigen risico. Dit betekent dat bij verhindering door een blessure of iets dergelijks de kosten voor de cursist zijn.
 10. Het tussentijds beëindigen van een lessenserie is niet toegestaan, d.w.z. er zal geen restitutie plaatsvinden.
 11. Voor de lesindeling kunt u een voorkeur aangeven, wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Een lesuur duurt 60 minuten waarvan 10 minuten door de leerlingen gebruikt worden om zelfstandig een warming-up te doen of in te spelen, tenzij anders aangegeven.
 12. De trainer/trainster beoordeelt of een training wel of geen doorgang kan vinden. De les gaat altijd door, tenzij de trainer/trainster afbelt.
 13. De trainers / vereniging kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijke ongevallen en eventueel daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van cursisten, evenals blessures.

.......Tennissen bij Qui Vive uitdagend en leuk.......Gedurende de maand april 25% korting op contributie bij inschrijving als Jaarlid.......

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid