Clubkampioenschappen 2021

Geplaatst op 15-09-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: TC QuiVive Communicatie

Clubkampioenschappen TC QuiVive 2021

Zonovergoten week vol tennisplezier

Na zoveel maanden van beperkingen door corona konden de Clubkampioenschappen bij TC QuiVive gelukkig doorgaan. Bijna 100 leden hebben een week lang volop gedubbeld en gestreden om de eerste plaats in verschillende poules.

De finales werden op zondag 12 september gespeeld. Het publiek werd getrakteerd op een paar spannende wedstrijden en genoot ondertussen van wederom prachtig weer.

De gelukkig winnaars, die zich een heel jaar lang Clubkampioen mogen noemen zijn geworden: Ilonka van Dijk en Milja van Heemsbergen (DD7), Fieke Otto en Esther Schreuder (DD8), Schilo van Loggem en Nico Tiemens (HD7), Carlo Castelijn en Eddy Hoogland (HD8), Eddy Hoogland en Claudia Kok (GD8), Schilo van Loggem en Shirley Vreken (GD4/6) en Tiago Molenkamp en Thanh Dinh (GD7).

img-1061

 

“Het weer was perfect en daardoor hadden we ook gezellige lange avonden. De sfeer op het tennispark was top!”, aldus één van de organisatoren Peter Kooiman. Peter is al jaren betrokken bij de organisatie van dit club toernooi. Samen met Marcel Ranzijn, Axel Colijn en Willem Dekker heeft hij een geweldig event neergezet. Met dank aan onze trouwe sponsoren AH Jos van den Berg, Alexanderhoeve Stijn Melenhorst voor de heerlijke versnaperingen en Inge Quint die het park heeft aangekleed met prachtige bloemen.

img-1066

 

Voor alle foto's, kijk hier!


.......Tennissen bij Qui Vive uitdagend en leuk.......

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid