De NOODZAAK van het afhangen

Geplaatst op 19-02-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: TC QuiVive Communicatie

De NOODZAAK van het afhangen

Beste leden,

Het blijkt helaas dat niet iedereen zich aan de coronamaatregel houdt waarin is vastgelegd dat je vanuit huis een speeltijd moet reserveren. Op de tennisbaan moet je je reservering ook nog eens bevestigen op het baanreservering systeem. Op zich niet heel ingewikkeld.

Je moet eerst digitaal reserveren op je mobiel of PC via de KNLTB app op het baanreserveringssysteem. Deze moet je dus eerst downloaden.

Vervolgens vul je de namen van de spelers in (maximaal 2 en maximaal 1 uur), de datum dat je wil spelen, de tijd en de baan. Zonder baanreservering mag je niet op het park aanwezig zijn. Op het tennispark moet je jouw reservering op het baanreservering systeem bevestigen met behulp van de tennispasjes. Anders vervalt de reservering.

We hebben ons als bestuur moeten conformeren aan de Gemeentelijke voorschriften om ons tennispark gedurende deze crisis te mogen blijven gebruiken en daar moeten we ons uiteraard aan houden. Herhaaldelijk informeren wij als bestuur onze leden over de geldende maatregelen en zorgen wij ervoor dat iedereen op de hoogte is van de laatste wijzigingen.

Als onze leden en dus TC QuiVive zich niet houdt aan de vastgelegde coronamaatregelen en protocollen kan bij controle een boete het gevolg zijn (€4.000!!). Voor alle duidelijkheid de overtreders gaan die boete betalen en niet TC QuiVive. Daarbovenop komen de individuele boetes van €95.

We doen nogmaals een dringend beroep op jullie! Houd je aan de maatregelen, boek online een baan, bevestig deze op de club. Verder zijn de volgende maatregelen nog steeds van kracht:

Volwassenen vanaf 18 jaar mogen tennis spelen met 2 personen, alleen buiten. Zij houden 1.5 meter afstand. Alleen enkelspel is dus toegestaan.

  • De avondklok geldt voor alle leeftijden. Zorg dat je om 21.00 uur thuis bent.
  • Voor trainingen met volwassenen vanaf 18 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 2 personen per baan op 1.5 meter afstand, dit is exclusief trainer. Alleen buiten.
  • Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in groter groepsverband, alleen buiten. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden.
  • Tennis in een binnenaccommodatie is niet toegestaan, ook niet in een blaashal.
  • Er worden geen wedstrijden gespeeld.
  • Voor topsporters gelden uitzonderingen.
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

 

We hopen allemaal dat er vanaf begin maart weer meer mogelijk is. Zodra er meer bekend is zullen we jullie direct informeren. Fingers crossed voor wat versoepeling!

Met sportieve groet,

Het Bestuur

Allison - Henk - Margot - Marcia - Brit


.......Tennissen bij Qui Vive uitdagend en leuk.......

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid