Intern Midzomertoernooi - weekend 2 juli

Geplaatst op 25-06-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: TC QuiVive Communicatie  -  Bron: Marcia Navest

Beste Senioren,

Afgelopen jaar hebben we de competitie en de vele toernooien moeten missen maar gelukkig komt het einde in zicht en kunnen we langzaamaan weer wat wedstrijden starten. Helaas ging de competitie dit voorjaar niet door en hebben we de afgelopen weken wat vraag naar kleine toernooitjes en wedstrijden opgevangen op de club. En zo ontstond spontaan het idee voor het Midzomertoernooi in het weekend van 2 juli a.s.

winterzomer21

 

Wat houdt dit gezellige interne toernootje in?

We spelen op vrijdag 2 juli (tussen 19:00 en 23:00) en zaterdag 3 juli (tussen 15:00 en 22:00) poulewedstrijden in poules van 4. Je zal worden ingedeeld naar ranking maar we kunnen wel wat groepen bij elkaar gooien op basis van het aantal deelnemers (we zijn redelijk flexibel).

De wedstrijden zullen we spelen tot de 10, met 2 punten verschil, waarbij bij een stand van 10-10 er getost zal worden wie de laatste en beslissende game mag serveren. 

Je kan je inschrijven voor maximaal 2 onderdelen (enkel en dubbel) en we willen zoveel als mogelijk alle poulewedstrijden achter elkaar spelen zodat je al je wedstrijden op één dag speelt. 

 

Bardiensten pakken we samen op

Omdat het een spontaan toernooi is zullen we je rond je wedstrijden ook indelen om even achter de bar te staan. Dit zal een uurtje voor of na je wedstrijden of tussendoor zijn. 

Wat hebben we daarnaast nog meer nodig? 1 Persoon per dag die de bardienst wil coördineren. Wat wordt er dan van je verwacht? Niets ingewikkelds, gewoon even in de gaten houden dat er iemand achter de bar staat die niet hoeft te spelen (en is ingedeeld).

Dus laat ons even weten als je dit op je wilt nemen (dit mag je natuurlijk ook samen met iemand doen als je dat gezelliger vindt).

 

Bij deelname vragen we je wel het volgende mee te nemen:

- Een blik ballen. Het is een kosteloos en spontaan toernooi en derhalve is er geen budget voor ballen vanuit de club. Jullie hebben vast allemaal wel een blik ballen in de tennistas.

Lockdown verlengd t/m 2 maart: tennis en padel buiten blijft mogelijk |  Corona

 

Hebben jullie er ook net zoveel zin in als wij???

Schrijf je dan in via dit inschrijfformulier . De inschrijving sluit woensdag 30 juni om 18:00 en de indeling (*) wordt donderdag 1 juli per mail aan jullie bevestigd.

* van zowel de wedstrijden als de aansluitende bardienst

 

Hopelijk zien we iedereen op dit gezellige toernooi en kunnen we genieten van zonnig weer en veel gezelligheid samen!

 

Namens het Bestuur

Marcia Navest – Bestuurslid Seniorenbelangen


er zijn geen artikelen

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid