Nieuwsbrief juni 2022

Geplaatst op 03-06-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Communicatie QuiVive Tennis

Agenda boordevol leuke activiteiten


Club Kampioenschappen Senioren 2022

De Clubkampioenschappen zullen dit jaar gehouden worden van maandag 27 juni zijn t/m zondag 3 juli. Als de animo groot is dan voegen we het weekend van 25 en 26 juni eraan toe. De reden dat de clubkampioenschappen dit jaar georganiseerd worden dan vorig jaar komt doordat we dit jaar gewoon weer ons gezellige open toernooi houden in het laatste weekend van augustus en dat hier vlak achteraan de najaarscompetitie start. Aangezien we iedereen de mogelijkheid willen geven clubkampioen te worden is er gekozen om alles voor de zomervakantie te spelen.

REMINDER

Heb jij je nog niet ingeschreven? Inschrijven kan nog tot 15 juni! --> toernooi.nl 

35+ toernooi

Ja ja, dit jaar gaat het dan eindelijk gebeuren, de 25ste editie van ons oergezellige 35+ toernooi! Daarom is het dit jaar omgedoopt tot 25+ toernooi en kan iedereen van 25 jaar en ouder meedoen. Zoals gebruikelijk is dit toernooi weer in week 35, waarbij het weekend van week 34 ons voorweekend is om de eerste partijen te plannen. Dus van 27 augustus t/m 4 september kijken we weer uit naar alle spelers uit de wijde omgeving op ons park voor mooie partijen. De voorbereidingen zijn in volle gang om deze feestelijke editie tot een groot succes te maken. De inschrijving opent binnenkort, dus zet hem alvast in je agenda en schrijf je in zodra het kan!

Najaarscompetitie

Nu de voorjaarscompetitie ten einde komt zijn de voorbereidingen voor de najaarscompetitie alweer in gang gezet. De KNLTB heeft besloten dit najaar maar 5 speeldagen in te voeren ipv 7. Maar deze 5 dagen worden wel achter elkaar gespeeld en niet om de week zoals nu in het voorjaar. De start is 12 september en we eindigen de regulier speeldagen op 16 oktober. Een van de redenen hiervoor is toch echt het weer. Hoe later we spelen in het jaar hoe groter de kans op slecht weer en het moeten verplaatsen van de wedstrijden. Hopelijk kunnen we nu alle weken achter elkaar spelen in nog mooi najaarsweer. Inschrijven kan t/m 13 juni bij de competitieleider via mail of app.


Bardiensten

Hierbij een laatste vriendelijke oproep voor alle leden boven de 18 jaar om jouw verplichte bardienst te draaien: schrijf je in voor de dagen die open staan op de website (kijk ajb verder dan de komende twee weken)!


Update banen 6/7 en het net van Honkbalvereniging Thamen

Zodra er een datum bekend is van het herstellen van het net tussen TC QuiVive en HV Thamen laten we het jullie weten. Nog even voorzichtig blijven dus. Vrijdagavond 10 juni zijn banen 6 en 7 niet bespeelbaar.


Algemene Ledenvergadering (ALV)

We zijn voornemens om op korte termijn de ALV te organiseren. Hierover volgt later meer.


Oproep vrijwilligers

Heb je wat meer vrije tijd en vind je het leuk om lekker bezig te zijn? Op de club hebben we diverse leuke klusjes die je samen of alleen kunt doen. Meld je aan via siraterces.[antispam].@quivivetennis.nl.

 

Met sportieve groet,

Het Bestuur

Allison - Henk - Margot - Marcia - Brit


er zijn geen artikelen

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid