Nieuwsbrief zomer 2020

Geplaatst op 17-07-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Brit Haak

Quivive Tennis

Nieuwsbrief zomer 2020

 

Open 25+ Grastoernooi verplaatst naar 2021

 

Van 22 t/m 30 augustus 2020 zou de 25e editie van ons Open Toernooi plaatsvinden op ons prachtige tennispark. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we de minimumleeftijd van 35 verlaagd naar 25 jaar. Achter de schermen werd hard gewerkt, totdat de coronacrisis roet in het eten gooide. We hadden nog lang goede hoop dat we met dit feestelijke jubileum een ouderwets gezellig toernooi konden organiseren, maar gaandeweg werd duidelijk dat het organiseren gepaard zou moeten gaan met inachtneming van de anderhalve meter regels, restricties en beperkingen. 

We zijn van mening dat dit een te grote afbreuk doet aan de gezelligheid en eigenheid van ons toernooi (denk onder andere aan de kleine ruimte in het chalet, de buitenbar, de kaas- en wijnproeverij, de loterij en het finalistenontbijt). Daarom hebben we besloten het Open 25+ Grastoernooi uit te stellen naar 2021 (waarschijnlijk week 35).

We realiseren ons dat dit een grote teleurstelling voor iedereen is, zeker nu het een speciale editie betreft. Volgend jaar gaan we het dubbel en dwars goedmaken, dus we hopen dat we u dan weer mogen begroeten!

 

Team 35+

 

Clubkampioenschappen senioren vervroegd

 

Gelukkig hebben we ook goed nieuws! Nu de speelweek van 22 t/m 30 augustus vrij is gekomen, zien we de kans om de Clubkampioenschappen senioren te organiseren. Met een kleiner aantal deelnemers (in vergelijking met het Open 25+ Grastoernooi) denken wij er goed aan te doen deze activiteit als vereniging wel door te laten gaan.

 

Blok dus alvast in je agenda: maandag 24 t/m zondag 30 augustus. Details over de inschrijving volgen z.s.m.

NB. Bij veel inschrijvingen wordt het weekend van 22 en 23 augustus wellicht toegevoegd als voorweekend.

 

Wij gaan aan de slag met de voorbereidingen en zullen de richtlijnen van het KNLTB hierbij nauwkeurig opvolgen. Welke maatregelen wij nemen om het toernooi veilig te kunnen laten verlopen zullen wij in een later stadium met jullie delen. We moeten het samen doen.

 

Marcel Ranzijn & Peter Kooiman

 

Even voorstellen – Brit Haak

 

Hoi allemaal, ik ben Brit (43) en ben eerder dit jaar lid geworden bij Quivive Tennis. In mijn jeugd heb ik gespeeld bij Heb Durf in Landsmeer. Nu heb ik les met een paar vriendinnen bij Katja. Ik vind het heerlijk om buiten lekker actief te zijn. Het spel krijg ik steeds meer onder controle, wie weet waag ik me nog eens aan een toernooi of competitie.

Ik ben getrouwd met Martijn en samen hebben we twee kinderen, Wout van bijna 15 jaar en Teun van 12 jaar. Onze twee ruwharige teckels Bart en Sofie maken ons gezin compleet. Ik werk bij Dutch Flower Group in Aalsmeer, het grootste internationale handelsbedrijf in bloemen en planten ter wereld. Als Communicatie Manager ben ik o.a. verantwoordelijk voor de corporate communicatie, events en arbeidsmarktcommunicatie.

Ik kom de club ondersteunen met de communicatie naar de leden maar ook richting de pers en andere stakeholders. Ik heb er zin in om samen met jullie alle mooie momenten extra in the spotlights te zetten en ervoor te zorgen dat iedereen goed op de hoogte blijft van wat er speelt binnen de club. Het kan zijn dat ik je benader voor een leuk stukje over een toernooi of om een stukje over jezelf te schrijven. Mocht je zelf iets willen delen of heb je een leuke anekdote? Laat het mij weten! Tot ziens!

69423594-10220400591711808-8449107665245700096-n 

Brit Haak


er zijn geen artikelen

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid