Open dag 9 april en bardiensten

Geplaatst op 26-03-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Communicatie QuiVive Tennis

Beste Leden,

Langzaamaan is er in het algemeen maar zeker ook op het gebied van tennis steeds meer mogelijk. Om te lessen, vrij te spelen zonder belemmeringen en de competitie weer op normalere wijze te laten plaatsvinden.

OPEN DAG

Daarom zijn wij blij dat we dan ook eindelijk weer een OPEN DAG kunnen organiseren en wel op zaterdag 9 April!

In de ochtend zullen er vanaf 10.00 uur verschillende competitie teams thuis spelen voor hun eerste wedstrijden en het is natuurlijk zeker de moeite waard om te komen kijken.

Wij starten de open dag dan om 15.00 uur waar we, naast het weer even bij elkaar komen onder het genot van een hapje en een drankje, deze dag ook gezellig toernooitjes spelen.

Van 15.00 tot 16.30 uur starten we met (groot) ouders en kinderen. Dus ben je lid maar je ouder(s) of kind nog niet, neem ze lekker mee om korte partijtjes te spelen. Indelen doen we ter plekke.

Voor de senioren leden starten we iets later met een toernooitje.

Wat houdt dit senioren open dag toernooi in?

We spelen tussen 16.00 en 20.00 uur ieder een aantal (mix) dubbel wedstrijden. Je wordt ingedeeld naar ranking maar we kunnen wel wat groepen bij elkaar doen op basis van het aantal deelnemers (we zijn redelijk flexibel).

De wedstrijden zullen elk 1 uur duren, waarbij we doortellen tot de “bel” gaat. We delen iedereen in zodat je lekker kunt spelen (minimaal 2 partijtjes). 

Bij deelname aan één van de toernooitjes vragen we je wel een blik ballen mee te nemen. Het is een gezelligheidsevent en jullie hebben vast allemaal wel een blik ballen in de tennistas. 

Hebben jullie er ook net zoveel zin in als wij?

Schrijf je dan in voor het senioren open dag toernooi via dit inschrijfformulierDe inschrijving sluit donderdag 7 april en de indeling zal op de open dag inzichtelijk zijn. 

Hopelijk zien we iedereen op de open dag en doet iedereen mee met dit gezellige toernooi.

Bardiensten

Traditioneel zullen we op deze open dag iedereen weer de mogelijkheid geven zich in te schrijven voor de bardiensten.

Let op! De tijden van de bardiensten zijn aangepast. Om het voor iedereen behapbaar te maken hebben we er als Bestuur voor gekozen om de bardiensten op te splitsen. Vanaf vrijdag 1 april openen we de bar voor de competitiespelers. De vrijdagavond competities starten zelf de bar op (om 19.00 uur). Om 20.00 uur komt de ‘bardienstploeg’, bestaande uit 2 leden.

Op zaterdag spelen er ook 3 competitieteams. Zij spelen alle drie tegelijkertijd thuis (3 zaterdagen) en ook zij starten de bardienst eerst zelf op. Vervolgens zijn er 2 shifts: 11.00 – 14.00 uur en 14.00 – 17.00 uur. Per bardienst rekenen we op 2 leden.

Een verzoek aan alle teams; help de bardienst na afloop even met opruimen en afsluiten. Samen klaren jullie de klus.

Het schema staat inmiddels online. Schrijf je snel in voor een (verplichte, ja daar is ie weer) bardienst!

Klik hier om je nu in the schrijven!

NB. Mogelijk staat de aangepaste tijd voor de vrijdagavond nog niet goed op de website aangegeven, maar dat zal op korte termijn worden aangepast. Houd hier rekening mee met de inschrijving.

Namens het Bestuur

Marcia Navest – Bestuurslid Seniorenbelangen


er zijn geen artikelen

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid