TCQV: Nieuw bestuurslid Communicatie & P.R.

Geplaatst op 11-09-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: website beheer, namens secretaris

Beste leden,

Het bestuur van T.C. Qui Vive is zeer verheugd om mogelijk invulling te zien voor een jarenlange openstaande functie bestuurslid Communicatie & P.R. door Brit Haak en willen dit hierbij aan de leden voordragen.

Brit heeft al een bestuursvergadering bijgewoond, dit mede om een gevoel te krijgen over ons als team alsmede over lopende zaken. Hieronder stelt zij voor.

Vanwege Corona perikelen zullen we de statutaire stemming doen via een digitale Bijzondere Algemene Leden Vergadering; stemgerechtigde leden ontvangen hiervoor via e-mail het stemformulier.

Je stem a.u.b. voor 20 september 2020 inleveren.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Even voorstellen – Brit Haak

Hoi allemaal, ik ben Brit (43) en ben eerder dit jaar lid geworden bij Quivive Tennis. In mijn jeugd heb ik gespeeld bij Heb Durf in Landsmeer. Nu heb ik les met een paar vriendinnen bij Katja. Ik vind het heerlijk om buiten lekker actief te zijn. Het spel krijg ik steeds meer onder controle, wie weet waag ik me nog eens aan een toernooi of competitie.

Ik ben getrouwd met Martijn en samen hebben we twee kinderen, Wout van bijna 15 jaar en Teun van 12 jaar. Onze twee ruwharige teckels Bart en Sofie maken ons gezin compleet. Ik werk bij Dutch Flower Group in Aalsmeer, het grootste internationale handelsbedrijf in bloemen en planten ter wereld. Als Communicatie Manager ben ik o.a. verantwoordelijk voor de corporate communicatie, events en arbeidsmarktcommunicatie.

Ik kom de club ondersteunen met de communicatie naar de leden maar ook richting de pers en andere stakeholders. Ik heb er zin in om samen met jullie alle mooie momenten extra in the spotlights te zetten en ervoor te zorgen dat iedereen goed op de hoogte blijft van wat er speelt binnen de club. Het kan zijn dat ik je benader voor een leuk stukje over een toernooi of om een stukje over jezelf te schrijven. Mocht je zelf iets willen delen of heb je een leuke anekdote? Laat het mij weten! Tot ziens!

69423594-10220400591711808-8449107665245700096-n 

Brit Haak


er zijn geen artikelen

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid