Vrijwilligers in de schijnwerpers tijdens de Qui Vive Tennis Winterborrel!

Geplaatst op 03-02-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: voorzitter

Vrijwilligers in de schijnwerpers tijdens de Qui Vive Tennis Winterborrel!

Als Qui Vive Tennis zijn wij dankbaar voor de inzet van vrijwilligers. Wij hopen zeker op nieuwe aanwas nadat wij afgelopen Winterborrel onderstaande vrijwilligers hebben bedankt die na vele jaren inzet stopten met hun taken als vrijwilliger bij onze club.

 Wij zijn ook verheugd te melden dat Sylvie Fiedeldeij de Vrijwilliger van het Jaar prijs heeft gewonnen. Sylvie heeft in de afgelopen paar jaren al veel activiteiten voor de jeugd opgezet, zoals bijvoorbeeld de (ouder-)jeugd mini toernooitjes samen met Ferry Dogger. Zij heeft ouders gemobiliseerd voor de jeugdcommissie waardoor de JKU en het Halloween toernooi goed zijn bezet. Mede daarom hebben wij ook 3 volledige jeugd competitie teams met jeugd van 8 tot en met 14 jaar!

De vrijwilligers die wij voor hun grote inzet hebben bedankt, zijn:

Ben Pielage

Ben is al 39 jaar lid van Qui Vive en nog een actief tennisser samen met de MOP’pers (op maandag- en woensdagochtend). Al tientallen jaren is hij lid van de onderhoudsgroep op vrijdagochtend. Ben staat vooral bekend om de keurige staat waarin hij de banen aflevert na de bezemronde.

Wij hopen op nieuwe vrijwilligers om de onderhoudsploeg aan te vullen. Wij hebben dankzij de onderhoudsploeg een geweldig prachtig tennispark, dat ook tijdens de herfst na menig bladval er altijd weer netjes bij ligt en daarvoor dan ook veel complimenten verdient!!

Paul Vriens

Paul is al 25 jaar lid en voorzitter van 2009 – 2017. Sinds 2017 is Paul Algemeen Bestuurslid van de Stichting namens tennis en van waar hij nu afscheid neemt. Er waren talloze dossiers waar Paul zich de afgelopen jaren mee bezig heeft gehouden en wij zijn hem dankbaar dat hij zoveel tijd in de vergaderingen en het lezen van de bijbehorende stukken heeft gestoken. Paul wordt als Stichting bestuurslid opgevolgd door Jos Cordes, welke Paul als voorzitter Tennis is opgevolgd (en zo is het kringetje rond).

Jan van der Knaap

Jan is lid sinds 2004 en sinds 2005 direct al zeer actief als vrijwilliger. Jan staat bekend om zijn gezelligheid en zijn inzet om nieuwe leden zich welkom te laten voelen en te activeren om mee te doen met activiteiten. Omdat Jan bij veel activiteiten ook zelf aanwezig is als vrijwilliger en/of deelnemer is hij een belangrijk gezicht van de club.

Jan neemt formeel afscheid van zijn functie als senioren club competitie toernooi leider, maar heeft een lange staat van dienst in vele functies: bar baas, 35plus toernooi wedstrijdleider en voorzitter, clubkampioenschappen (vele jaren samen met Peter Kooijman), pergola- verbouwing en renovatie en algemeen veel support voor de vereniging.

Monique Ranzijn

Monique is al meer dan 10 jaar lid en heeft menig clubblad (Hoorn) uitgebracht, zowel op papier als digitaal! Dankzij de vormgeving en coördinatie van Monique straalt ons clubblad de gezelligheid uit van al onze activiteiten.

Wij bewegen nu van gedrukt naar digitaal en door de drukte van de vele andere vrijwilligers die de activiteiten draaien, maakte dat Monique steeds meer achter de mensen aan moest voor het verkrijgen van de redactionele stukken. Daarom - met het aftreden van Monique - doen wij een oproep voor een vrijwilliger die support kan geven in website beheer en het plaatsen van korte digitale stukjes na het plaatsvinden van een evenement.

Jaap Dijkstra heeft een foto impressie geleverd van de bijeenkomst; op de website "Fotoboek" vind je deze.


.......Tennissen bij Qui Vive uitdagend en leuk.......

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid