Weer in lockdown: alleen nog met 2 personen tennis toegestaan

Geplaatst op 14-12-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: TC Quivive - Communicatie  -  Bron: KNLTB

AANSCHERPING VAN DE CORONA MAATREGELEN:

Geen dubbelspel de komende 5 weken

We gaan weer in lockdown. Zo vlak voor de Kerst is dat een enorme teleurstelling, maar wel heel hard nodig. De besmettingen en ziekenhuisopnames stijgen te hard en daarom is het onvermijdelijk om strengere maatregelen te nemen. De maatregelen gelden van dinsdag 15 december t/m 19 januari. Op 12 januari komt het kabinet met informatie over de periode na 19 januari.

Wat betekent dit voor tennis? *

  • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen tennis spelen met 2 personen, alleen buiten. Alleen enkelspel dus. Zij trainen met maximaal 2 personen, exclusief de trainer.
  • Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in groepsverband, alleen buiten.
  • Tennis in een binnen accommodatie is niet toegestaan.

* We volgen hierin de richtlijnen van de KNLTB.

single-wel-toegestaan-15122020

RESERVERINGSSYSTEEM

Meerdere leden hebben voor de komende week al een baan gereserveerd voor een dubbelspel. We willen jullie vragen deze reserveringen zelf aan te passen naar maximaal 2 spelers per baan (indien dit niet al het geval was, want er wordt hier achter de schermen al hard aan gewerkt om dit aan te passen). Let op! Vanaf dinsdag worden alle reserveringen van meer dan 2 personen automatisch uit het systeem gehaald. 

De lessen zullen zoveel mogelijk doorgaan en krijgen dan ook voorrang bij het boeken van de banen. Gezien het maximale aantal lessers per baan hebben we meer banen nodig dan normaal. Dit is voor een periode van 5 weken. We hopen dat we daarna terug kunnen naar de huidige situatie en dat er dan weer meer banen zijn om vrij te spelen.

Afhangen, vanuit huis, is verplicht in deze tijden. Je reserveert jouw baan online en bevestigt deze bij aankomst op de club.

Stay safe!

Blijf zo veel mogelijk thuis, ook tijdens de feestdagen. We weten dat dat een effectieve manier is om het aantal besmettingen omlaag te krijgen. Als we minder mensen ontmoeten, is er minder kans om anderen te besmetten en kan het coronavirus zich lastiger verspreiden.

We hebben er allemaal baat bij dat dit ellendige virus zo snel mogelijk onder controle is. Houd je dan ook aan de maatregelen. NIet alleen voor jezelf maar ook voor elkaar. 

Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Namens het Bestuur


.......Tennissen bij Qui Vive uitdagend en leuk.......

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid