Zonnig en gezellig Mini Toernooi bij TC QuiVive

Geplaatst op 03-06-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: TC QuiVive Communicatie

Onderstaand bericht staat deze week ook in de Nieuwe Meerbode!

De voorjaarslessen zijn in volle gang en de kinderen zijn weer fijn aan het tennissen! Afgelopen zondag 30 mei hebben ze bij TC QuiVive hun hart kunnen ophalen tijdens het Mini Toernooi voor alle jeugdleden. Zo’n 30 kinderen in de leeftijd van 7 tot 17 jaar hebben in hun eigen speelsterkte en leeftijdscategorie de spits afgebeten van ons eerste clubtoernooi van 2021 dat ondanks Corona toch door kon gaan.

Onder begeleiding van de vaste trainers van TC QuiVive, Katja en Robin, hebben de kids onderlinge wedstrijden gespeeld in dubbel en enkel spel. Na alle wind en regen, was het een fantastische zonnige dag en dat zorgde voor nóg meer sfeer op het tennispark.

In de finale mochten de kinderen het opnemen tegen de “tennis kanon” (een machine die automatisch tennisballen aanspeelt). Pittig maar de deelnemers gaven zich niet snel gewonnen. De kinderen hebben een leuke en actieve ochtend gehad. Het was ook een goede voorbereiding op de competitie en andere wedstrijden (voor de jeugd) die vanaf juni zullen starten. Het wachten is op een startsein van de KNLTB.

Dit Mini Toernooi werd mede mogelijk gemaakt door onze jeugd sponsor Albert Heijn Jos van den Berg.

Mocht je naar aanleiding van dit verslag denken: “dat wil ik ook!” Word dan lid van onze gezellige tennisclub. We hebben nog plek voor zowel jeugd- als seniorleden. Check onze website voor meer informatie: https://www.quivivetennis.nl/aanmelden-lidmaatschap .

img-7997

schermafbeelding-2021-06-03-om-18-30-36

 


22-6-2021 Corona Update: Houd 1,5 meter afstand en blijf thuis bij klachten!

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid