Nieuwsbrief #3 winter 2021

Geplaatst op 07-02-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: TC QuiVive Communicatie

Quivive Tennis Nieuwsbrief #3 Winter 2021

Winterweer, Corona en tennis   

Het huidige winterse weer zorgt voor mooie witte plaatjes en veel sneeuw- en ijspret, maar maakt de banen helaas tijdelijk onbespeelbaar. Voor jouw eigen veiligheid; ga niet spelen als de banen bevroren en glad zijn. 

 

Corona houdt ons ook nog steeds bezig. Alleen samen komen we uit deze crisis. Houd je aan de voorgeschreven maatregelen. Dus alleen enkelen, maximaal 1 uur, van te voren de baan reserveren/afhangen en na het tennissen direct naar huis. Uiteraard ga je niet naar buiten als je Corona gerelateerde klachten hebt.

 

Dankzij de Corona projectgroep, waar o.a. Ferenc en Axel deel van uit maken, is bijvoorbeeld het reserveringssysteem steeds weer aangepast aan de laatst geldende maatregelen. Door de korte lijn die zij onderhouden met de Gemeente Uithoorn en de bijbehorende Corona app groep met alle andere sportfaciliteiten in Uithoorn, kunnen we snel inspelen op veranderingen en eisen vanuit de Rijksoverheid.

 

Vrijwilligers van het jaar

We zijn deze vrijwilligers erg dankbaar en hebben deze groep uitgereoepen tot Vrijwilligers van het jaar. Onlangs hebben we ze als Bestuur persoonlijk bedankt tijdens een online Teams vergadering. Ze ontvingen een cadeaubon voor hun tomeloze inzet. Een bosje verse tulpen werd persoonlijk langsgebracht. Dankbaar stuurden zij daarna de foto's met de kleurrijke tulpjes.

 

img-0743

 

 


 

 

Even voorstellen - Marcia  

 

Beste Clubgenoten,

 

Ik ben Marcia Navest, 39 jaar en alweer 11 jaar lid van QuiVive. Als kind ben ik ook al verschillende jaren lid geweest en heb ik meerdere keren meegedaan aan het Open Jeugd Toernooi. Ik ben al ruim 5 jaar getrouwd met Dennis en wij zijn beide regelmatig op de club te vinden om te spelen. We wonen lekker dicht bij de club samen met onze 3 katten Nobon, Macan en Cinta.

In het dagelijks leven werk ik in de logistiek als leidinggevende van 5 Account Operations Managers. Dagelijks hou ik me dus al bezig met allerlei organisatorische taken voor een internationaal bedrijf.

 

In 2009 ben ik weer lid van onze club geworden omdat ik een doel had, ooit een keer deelnemen aan de World Transplant Games. De Wereld spelen voor mensen die een orgaan- of. beenmergtransplantatie hebben ondergaan. Ik heb immers in 2002 een longtransplantatie gehad van beide longen. In 2018 heb ik ook een niertransplantatie ondergaan. Mocht je hier meer over willen weten, voel je vrij om het me te vragen als je me ziet op de club.

Daarom ben ik jaren geleden ook begonnen met competitiespelen, wat ik nog steeds doe met mijn vaste dames team. Toen de Competitieleider in die tijd aangaf het stokje te willen overdragen heb ik deze leuke taak op mij genomen en dit doe ik nog steeds met veel plezier. In 2017 ben ik ook mee gaan draaien in de organisatie van het 35+ toernooi en zo komen er steeds meer taken voor senioren bij. Toen Elsbeth aangaf de functie Seniorenbelangen in het bestuur te willen overdragen, was het voor mij een logische stap om dit te gaan doen. Ik doe immers al zoveel voor de senioren op de club. Ik kijk er dan ook naar uit om alles zo goed als mogelijk voor jullie te regelen en samen met jullie nog veel leuke dingen te kunnen gaan organiseren. Dus heb je een vraag of idee voor iets leuks, laat het me weten en dan kunnen we er vast iets moois van maken samen.

 

Hopelijk zie ik jullie allemaal snel weer op de baan.

 

Groetjes,

 

Marcia

marcia-2

 

Officiële stemming 

Na de officiële stemming voor de bestuursfunctie Seniorenbelangen zal Marcia officieel welkom worden geheten in het Bestuur. Via deze link kun je als lid jouw stem aan Marcia geven: https://www.quivivetennis.nl/statutaire-stemming-via-een-digitale-balv-2021


 

 

Een digitale groet van Het Bestuur   

 

Een nieuwjaarborrel zat er helaas niet in dit jaar. We wilden toch graag in een (semi) persoonlijke boodschap van ons laten horen. Het idee voor het maken van een video werd geboren en we zijn aan de slag gegaan met een script en draaiboek.

 

In deze digitale groet bedankt Voorzitter Allison alle leden voor hun vertrouwen in de club, ze kijkt terug op een roerig jaar en blikt vooruit met hoop op een redelijk normaal seizoen. De vrijwilligers worden in het zonnetje gezet door Allison en Penningmeester Henk. Brit (Communicatie) haakt daarop in en roept de leden op om zich aan te melden als vrijwilliger of voor het draaien van een gezellige bardienst zodra het weer kan.

 

Klik hier om de video boodschap te bekijken

img-9712

 


 

 

Tennislessen

 

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het optuigen van een lesprogramma voor het voorjaar. De jeugd- en seniorleden krijgen binnenkort meer informatie over de aanmelding voor de lessen. Houd je mail in de gaten!

 

 

 

Met sportieve groet,

Het Bestuur

Allison - Henk - Elsbeth - Margot - Brit


.......Tennissen bij Qui Vive uitdagend en leuk.......

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid