Nieuwsbrief #4 zomer 2021

Geplaatst op 22-06-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: TC QuiVive Communicatie

Quivive Tennis Nieuwsbrief #4 Zomer 2021

UPDATE CORONA - TOSSEN  - BARDIENSTEN

TOERNOOIEN - COMPETITIES

Na een koud en nat voorjaar is het van de een op de andere dag dan toch nog zomer geworden. We kunnen gelukkig weer volop gebruik maken van ons mooie tennispark. Er wordt volop getennist, we genieten met z'n allen van het buiten zijn en de lange dagen. En vanaf a.s. zaterdag kan dat ook weer met publiek! Vanaf volgende week dinsdag willen we het tossen weer mogelijk maken. Helaas heeft het organisatie comité van het 35+ Toernooi moeten besluiten het toernooi nog een jaar uit te stellen, maar we zien wel mogelijkheden voor onze gezellige Club Kampioenschappen begin september. De jeugd is na lange tijd alsnog begonnen met de competitie op de zondagochtenden.

Lees snel verder ...


CORONA UPDATE

De volgende stappen van het openingsplan vanaf zaterdag 26 juni kunnen worden gezet. Officiële cluboverstijgende wedstrijden voor volwassenen zijn dan weer toegestaan, zowel binnen als buiten. Publiek is weer welkom bij amateurwedstrijden en trainingen. 

 

Goed nieuws dus! Toeschouwers zijn welkom, wel moeten volwassenen 1.5 meter afstand tot elkaar houden. Ouders mogen dus blijven kijken bij hun kinderen, clubgenoten kunnen elkaar aanmoedigen en liefhebbers van tennis kunnen wedstrijden bezoeken. Het clubleven kan weer tot bloei komen.

 

Terrassen en clubhuizen op sportlocaties mogen vanaf 26 juni open volgens reguliere openingstijden. Uiteraard gelden hierbij de horeca regels, zoals vaste zitplaatsen en alles op 1.5 meter afstand. Dat betekent dat tafels en stoelen ver genoeg van elkaar af moeten staan. Registratie en checkgesprek blijven verplicht

 


TOSSEN MAG WEER

Met de versoepelingen die a.s. zaterdag 26 juni ingaan, zijn ook de restricties voor het tossen vervallen. We kunnen dus weer vanaf a.s. dinsdag als vanouds gaan tossen. Er gelden nog wel een aantal richtlijnen die we moeten volgen. Dit zijn:

 

  • Het tossen mag weer op dinsdag en donderdag van 19.30 -22.00 uur;
  • Er dient een registratieplicht van de deelnemende spelers. Een formulier is hiervoor beschikbaar in het Chalet;
  • Op beide avonden dienen er 2 coördinatoren te zijn die letten op de naleving van de richtlijnen (waaronder de registratieplicht);
  • Op het terras met maximaal 4 personen aan 1 tafel;
  • Volwassenen houden 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Blijf thuis als je verkouden bent of je niet lekker voelt.

Heb je vragen? Zet ze even op de mail en Marcia beantwoordt ze graag: negnalebneroines.[antispam].@quivivetennis.nl

 

Heel veel plezier! 

 


 

CHALET DIENSTEN 

 

Op de donderdagavonden is het Chalet weer open. Je kunt dus na het tennissen hier gezellig nog een kopje koffie, thee of een frisje nuttigen. We zoeken nog steeds mensen die een "bardienst" willen draaien. Je kunt je ook samen met je partner, vriend of vriendin (wel allemaal lid van QuiVive Tennis) opgeven.

 

Geen aanmeldingen betekent helaas dat we het Chalet niet kunnen openen. Meld je dus snel aan! Het is super gezellig en helemaal als er vanaf zaterdag 26 juni weer meer mogelijk is, dan wordt het alleen maar leuker en drukker.

Geef je snel op via de volgende link: klik hier om jouw bardienst te verzilveren.

 

Als we voldoende aanmeldingen voor de bardiensten krijgen, is het wellicht ook mogelijk om het Chalet op de dinsdagavonden te openen. Dit is echt geheel afhankelijk van de hulp van de leden! Op dit moment is het niet mogelijk om je voor een andere dag op te geven. Zou je een bardienst op de dinsdagavond 19.30 - 22.00 uur willen draaien, stuur dan een mail naar: eitacinummoc.[antispam].@quivivetennis.nl.

 

png-transparent-waiter-graphy-cartoon-bartender-miscellaneous-cartoon-character-glass

 

 


 

TOERNOOIEN

35+ Toernooi en Club Kampioenschappen

 

De ontwikkelingen op het gebied van Corona en de onzekerheid die zo lang heeft geduurd hebben er voor gezorgd dat de organisatie van het 35+ Toernooi heeft besloten de jubileum editie met nog een jaar uit te stellen.

 

"We kunnen ons heel goed voorstellen dat het animo voor ons gezellige toernooi erg groot zal zijn. Iedereen  staat te poppelen om weer in wedstrijdverband te kunnen spelen. Echter kunnen we de richtlijnen op het gebied van 1,5 meter dan niet garanderen. We vinden dat toch een te groot risico." aldus de woordvoerder van het Kernteam 35+.

 

Gelukkig is er ook goed nieuws! Onze eigen Club Kampioenschappen gaan wel door! We buigen ons momenteel over de data en de invulling van dit toernooi maar zet maar alvast met potlood in jouw agenda: 4 t/m 12 september. Meer informatie volgt z.s.m.!

 


 

COMPETITIES

Jeugd en Senioren

 

Zondag 20 juni is de Jeugd Competitie weer van start gegaan. Deze competitie wordt grotendeels op de  zondagochtend gespeeld. In de baanplanning is hier rekening mee gehouden. De competitie heeft voorrang op het afhangbord. Het kan voorkomen dat wedstrijden uitlopen en dat jouw reservering daarom komt te vervallen. Houd daar bij het reserveren van een baan, direct aansluitend aan de competitie tijden, dus rekening mee.

 

We wensen de jeugd veel plezier de komende weken. Zet 'm op!

 

329-foto-tennisballen-klein-1

 

Helaas kon de voorjaarscompetitie ook dit jaar niet doorgaan voor onze senioren en zullen ze dit najaar de strijd weer aangaan. Vele van onze teams snakken er naar om deze wedstrijden weer te gaan beginnen en zo gaan we de competitie 2021 (najaar) dan ook spelen met op de vrijdagavond 3 dames teams, 1 herenteam en 3 gemengd dubbel teams! Updates volgen nog maar kom ze dan zeker weer aanmoedigen als alle corona regels dit toelaten.

 


Plannen voor een midzomertoernooi!

Om weer in de sfeer te komen willen we in het weekend van 2 juli in poultjes wat wedstrijden organiseren. Inschrijving zal zeer spoedig openen (komend weekend).

Details volgen bij de inschrijving.


 

Nog even en het is alweer zomervakantie. We wensen iedereen een fijne tijd met familie en vrienden, juist nu het weer mag! We zien jullie graag weer gezellig op de baan en het terras. Geniet ervan!

 

Met sportieve groet,

Het Bestuur

Allison - Henk - Margot - Marcia - Brit


er zijn geen artikelen

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid