Nieuwsbrief winter 2021

Geplaatst op 23-12-2021  -  Categorie: Algemeen

Nieuwsbrief winter 2021


Een woordje van de Voorzitter - Allison

"Oh wat een jaar.... Ondanks de blijvende aanwezigheid van Corona hebben we toch veel kunnen tennissen. In het voorjaar konden we gelukkig weer als vanouds dubbelen en tossen. Trainingen werden hervat en in de eerste week van juli werd het Midzomer toernooi georganiseerd, wat zeker voor herhaling vatbaar was. De Clubkampioenschappen mochten ook doorgaan, met dank aan het actieve organisatiecomité dat al sinds jaar en dag dit event met succes organiseert. Het was weer een super gezellige week vol mooie wedstrijden. In het najaar kon gelukkig de competitie wel doorgaan en ook dat was als vanouds gezellig.

 

Vrijwilligers

Ik wil hierbij ook de vaste vrijwilligersploeg bedanken voor hun loyaliteit en inzet voor de club. Waar zouden we zijn zonder hen? Mocht je dit lezen en denken: "Ik wil ook wel mijn steentje bijdragen" geef het aan ons door. We bespreken graag de mogelijkheden met je. Een paar posten die we graag gevuld zien:

  • Coördinator Parkbeheer
  • Extra handjes bij de onderhoudsploeg
  • Jeugdactiviteiten commissie leden

We zijn blij om te melden dat Robin Verkerk, trainer, zich ook zal inspannen als vrijwilliger om jeugd activiteiten te coördineren!

 

Activiteiten en bardbezetting

Komend jaar hopen we natuurlijk weer leuke activiteiten te kunnen organiseren. Interne toernooitjes, jeugd mini-toernooien, thema-avonden, het 35+ Open Toernooi, Ladies Day... Tijdens dit soort events, maar ook bij de competities en op toss avonden, moeten er bardiensten gedraaid worden. Jammer genoeg is het ieder jaar weer een enorme klus om leden hun verplichte bardienst te laten draaien. Dat is jammer, want in een vereniging doe je iets samen, met en voor elkaar. We overwegen nu dan ook om de mogelijkheid aan te bieden om jouw bardienst af te kopen. Dit lost echter het probleem van de barbezetting niet op want we blijven een vrijwilligers vereniging en hebben geen betaalde krachten die dit kunnen overnemen. Wil je niet afkopen, dan draai je gewoon een bardienst (en dat is heel gezellig). Hierover volgt later meer.

 

Corona en lockdown

Momenteel zitten we weer in lockdown, waarbij het onlangs bekend is geworden dat er alleen enkelspel gespeeld mag worden. Gelukkig kunnen we nog steeds tennissen, terwijl zoveel andere sporten helemaal niet meer mogelijk zijn. Dus kom vooral lekker spelen, maar denk aan de restricties (maximaal twee personen op 1 baan, tussen 08.00 en 17.00 uur, houd1,5 meter afstand en ga na afloop direct naar huis.

 

Een verzoek aan eenieder die het tennispark om 17.00 uur verlaat: trek het groene hek in het slot! Het is van belang dat het park om 17.00 uur echt afgesloten is. Niet alleen vanwege Corona maar ook om schade aan velden en banen te voorkomen (bij verkeerd gebruik en door vandalisme). Dank voor jullie medewerking!

 

Namens het Bestuur wens ik jullie gezellige en warme Kerstdagen en een gezond & gelukkig 2022!"

 

Allison

 


 

Kerst- en nieuwjaarsgroet

 

kerst-qv-2022-voor-kaart

kerst-qv-2022-achter-kaart

 

Nieuwjaarsborrel

Helaas is een nieuwjaarsborrel of iets dat daar op lijkt voorlopig niet mogelijk. We hopen van harte dat we op een ander moment het glas met elkaar kunnen heffen. 

 


 

Competites - inschrijving is gestart

 

Jeugd competitie

De najaarscompetitie zit er alweer op en wat is het leuk geweest! Reden genoeg om ons voor te gaan bereiden op een geweldige voorjaarscompetitie. 

 

Doe je ook weer mee? Vul dan vóór woensdag 29 december dit formulier in. Wij gaan dan aan de slag met de indeling van de teams.  

 

Teammanagers & hulp van de ouders 

Verder is voor elk team een ouder als teammanager nodig, voor de competities Rood & Oranje hebben we ouders nodig om op dagen dat er thuis gespeeld wordt, te helpen met de competitie en de organisatie ter plekke. 

 

Senioren competitie

Vorige week hebben alle Senioren een e-mail ontvangen over de Voorjaars Competitie. Heb jij je nog niet opgegeven maar lijkt het je wel wat om mee te spelen? Er zijn verschillende mogelijkheden dus kijk hier naar alle opties.

 

Schrijf je in door een mail te sturen naar negnalebneroines.[antispam].@quivivetennis.nl. Mocht je nog geen teammaatje hebben, geef dit dan ook aan in deze e-mail.

 

Deadline voor inschrijving is woensdag 5 januari 2022.

 


 

Rest ons jullie allen een mooie Kerst toe te wensen en een gelukkig, sportief en gezond 2022! Graag tot ziens bij TC QuiVive!

 

Met sportieve groet,

Het Bestuur

Allison - Henk - Margot - Marcia - Brit


.......Tennissen bij Qui Vive uitdagend en leuk.......

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid