Vrijwilliger van het Jaar 2016

Nieuwjaarsreceptie en Vrijwilliger van het jaar

Op zondag 8 januari 2017 waren alle leden van T.C. Qui Vive uitgenodigd voor de Nieuwjaarsreceptie.

Bij T.C. Qui Vive is de Nieuwjaarsreceptie ook de gelegenheid waarbij één vrijwilliger extra in het zonnetje wordt gezet.

Het bestuur heeft zich de weken daarvoor gebogen over de vraag welke vrijwilliger dit jaar die aandacht verdient omdat hij of zij dit jaar extra actief is geweest, of misschien wel al jaren achter de schermen actief is of misschien een bijzonder initiatief heeft ontplooid.

Zondag werden Jaap Dijkstra en Ceciel Sanders verkozen tot Vrijwilliger van het Jaar.

Jaap is nadat hij afscheid had genomen als secretaris van het bestuur nooit van het toneel verdwenen.

Hij verzorgt de foto’s bij toernooien, zorgt voor invulling van de website indien nodig en heeft daarnaast de laatste jaren met Ceciel samen de Interne Competitie georganiseerd.

Ceciel is na haar vertrek als bestuurslid jeugdzaken ook altijd betrokken gebleven bij de club en heeft menig toernooi ondersteund met hand en spandiensten en organisatorische taken aan de wedstrijdtafel.

Voeg daarbij de organisatie van de Interne Competitie en de Wintercompetitie en het mag duidelijk zijn dat de bloemen en bon bij de juiste mensen terecht zijn gekomen.

h-jaar-ceciel-jaap

Op de foto links Ceciel Sanders, midden Jaap Dijkstra, rechts voorzitter Paul Vriens.

.......Tennissen bij Qui Vive uitdagend en leuk.......Gedurende de maand april 25% korting op contributie bij inschrijving als Jaarlid.......

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid