Vrijwilligers van het Jaar 2013

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari 2014 zijn de Vrijwilligers van het jaar van T.C. Qui Vive bekend gemaakt door voorzitter Paul Vriens.
 
Met deze jaarlijkse verkiezing wil het bestuur een lid van de vereniging in het zonnetje zetten als dank voor het vele vrijwillige werk dat verzet wordt binnen de club.
Dit jaar viel de eer te beurt aan een duo: Marjolein en Jan van der Knaap.
 
Marjolein zet zich met heel veel plezier in voor de recreatieve activiteiten van de tennis jeugd, zij kan als geen ander met haar ballonkunsten een ruimte binnen no time omtoveren in een feestzaal.
Haar creativiteit is ook onmisbaar als het gaat om het ontwerp van een nieuw logo, nieuw briefpapier, kerstkaarten, uitnodigingen, kortom alles wat met de nieuwe huisstijl te maken heeft.
 
Jan is behalve een goede tennisser ook zeer betrokken bij het prestatieve tennis binnen de club.
In zijn functie van toernooi directeur bij het open van der Wurff toernooi bekleedt hij een belangrijke rol bij de aansturing van de vrijwilligers, de wedstrijdplanning en is de belangrijkste contact persoon met de KNTLB.
 
T.C. Qui Vive bedankt dit jaar Marjolein en Jan met name, maar heeft in de vorm van een lekker Kerstpakket ook alle andere 50 vrijwilligers bedankt voor de inzet en de hoop uitgesproken nog lang van elkaars dienst gebruik te kunnen maken.

h-jaar-marjolein-jan

Op de foto van links naar rechts: Marjolein van der Knaap, voorzitter Paul Vriens, bestuurslid seniorenbelangen Heleen Bouwmans en Jan van der Knaap.

.......Tennissen bij Qui Vive uitdagend en leuk....... De inschrijving voor Senior Club Kampioenschap staat nog open! Aarzel niet ..... schrijf in .............

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres: Vuurlijn 30 - 1424 NR De Kwakel

Postadres: Postbus 32 - 1420 AA Uithoorn

BTW – vrijgesteld

Kamer van Koophandel nr.: 40532561

Telefoon Het Chalet

 0297 222086

T.C. Qui Vive

Privacybeleid